Els plans de futur de Lewandowski poden topar amb les intencions del Barça de cara a la temporada vinent
Els plans de futur de Lewandowski poden topar amb les intencions del Barça de cara a la temporada vinent (EFE)
barça

L'incert futur de Robert Lewandowski: entre els plans del Barça i un final de carrera somiat

El "Tot costa" de Catalunya Ràdio assenyala que un dels noms que ha aparegut en una hipotètica llista de baixes és el del polonès

Redacció Catalunya Ràdio/Esport3Actualitzat

El Barça ja treballa en la confecció de la plantilla de la temporada que ve que continuarà liderant Xavi Hernández. I un dels noms que ha aparegut en una hipotètica llista de baixes és el de Robert Lewandowski.

El davanter polonès encara la recta final de la seva segona temporada al club blaugrana i, segons apunten algunes informacions, estaria en el punt de mira del club de cara al mercat d'estiu. La seva edat, a l'agost farà 36 anys, i el seu salari, especialment elevat la temporada vinent, fan que l'opció de la sortida estigui damunt la taula. Es diu que els 13 milions d'euros nets que ha percebut aquest curs passarien a ser 16 el vinent.

En aquest sentit, el programa "Tot costa" de Catlunya Ràdio ha explicat quines serien les intencions del jugador. Lewandowski es troba a gust a Barcelona i, ara mateix, no tindria cap interès a sortir del club. Està a gust a l'equip i considera que el seu és un projecte que encara no ha acabat al Barça. A més, personalment, ell i la seva família se senten còmodes a la capital catalana i, més concretament, a Castelldefels, on viuen.

El final de carrera somiat

A més, el "Tot costa" afegeix que, en cas d'una sortida, Lewandowski no es planteja ara mateix l'opció de l'Aràbia Saudita. El mateix "killer" polonès ha explicat en alguna ocasió que, el final de la seva carrera, se l'imagina als Estats Units, en una Lliga com l'MLS.

Les xifres realitzadores de l'internacional han minvat respecte al primer any de blaugrana. En la temporada del seu debut al Camp Nou, Lewandowski va sumar 33 gols en 46 partits oficials, 23 dels quals anotats a la Lliga i que li van valer el pitxitxi. Aquest curs, quan ja ha disputat 43 enfrontaments, acumula 20 dianes.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Anar al contingut